Home Galerie Over ons Nieuws Contact
© Rik Van Bruaene

Pollux-Triton set kogelvrije vesten

Pollux-Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04) + NIJ-4 Conj. Zwart

De kogelwerende vesten Pollux-Triton bestaat uit een discrete kogelvrije vest Pollux NIJ-3A(04) met daarboven een Triton plaat drager NIJ-4 Conj. Men kan dit kogelvrije vest legaal kopen volgens de Belgische wetgeving kogelvrije vest. Deze kogelwerende vest is te koop bij ons, prijs kogelvrije vest in euro. . Dit principe werd veel toegepast tijdens de oorlog in Irak. Daar werden in de Green Zones door iedereen altijd zachte kogelwerende vesten gedragen. De zachte kogelwerende vest NIJ-3A was dan een allround bescherming tegen verschillende soorten gevaar waaronder tegen scherven van mortiergranaten, kogels uit pistolen, steken met messen of scherpe voorwerpen en zelfs tegen rondvliegend glas bij auto ongevallen en brand. Als men dan naar een gevaarlijke zone ging waar men kon beschoten worden met Kalashnikov geweren, dan deed met een plaat drager boven de zachte kogelwerende vest en bekomt men een kogelwerende vesten tegen ak 47 . Dit principe is ook voor de burgers nuttig. Men kan altijd zijn zachte kogelwerende vest Pollux aan doen en als men in een omgeving komt waar men kan beschoten worden door geweren, dan doet men de Triton plaat drager er boven. Onder de kogelvrije vesten belgië is de Pollux-Triton vest een product van Sioen armour technology. 

Pollux-Triton kogelwerende vest NIJ-3A(04) + NIJ-4 Stand Alone

De kogelwerende vest Pollux-Triton bestaat uit een discrete kogelwerende vest Pollux NIJ-3A(04) met daarboven een Triton plaat drager NIJ-4 Stand Alone. . Dit principe werd veel toegepast tijdens de oorlog in Irak en is ook van nut voor politieagenten of burgers die het slachtoffer kunnen worden van terreuraanslagen of homejackings. De zachte kogelwerende vest NIJ-3A is een allround bescherming die kogelwerend en steekwerend is. Deze Pollux NIJ-3A kogelwerende vest kan apart discreet onder de kledij gedragen en biedt dan een bescherming tegen handvuurwapens, shotguns en messen. . De Triton plaatdrager is hier voorzien van twee NIJ-4 Stand Alone platen. In principe kan de Triton plaatdrager NIJ-4 Stand Alone, apart gedragen worden en biedt deze een goede bescherming tegen geweerkogels als deze van uit een Kalasjnikov geweer. Een steeds toenemend aantal personen heeft er de voorkeur aan om een Stand Alone plaat boven een zachte kogelwerende vest te dragen omdat bij impact geen trauma verwonding ontstaat bij deze combinatie.

Triton plaat drager NIJ-4 Stand Alone

Deze Triton Plate carrier is voorzien van twee harde ballistische platen NIJ4 Stand Alone. Deze harde ballistische platen kunnen de staalkernkogels uit een Kalashnikov geweer stoppen. De kogel blijft dan in de plaat zitten. - De Triton plate carrier of plaat drager van SAT bevat twee uitwendige zakken (vooraan en achteraan) om beschermende pakketten van 250x300 mm in te stoppen. De binnenkant is voorzien van een anti-slip weefsel die de carrier perfect helpt vasthouden op de carrier eronder. De Triton carrier is ook voorzien van een 3D Spacer voering voor maximum comfort en om trauma te reduceren.
Meer info Meer info Meer info
Kogelwerende vesten tegen     Kalashnikov geweren

Triton plaat drager NIJ-4 Conj. + NIJ-3A van 250x300mm

Deze Triton Plate carrier is voorzien van zachte kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm en twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. - De Triton plate carrier of plaat drager van SAT bevat twee uitwendige zakken (vooraan en achteraan) om beschermende pakketten van 250x300 mm in te stoppen. De binnenkant is voorzien van een anti-slip weefsel die de carrier perfect helpt vasthouden op de carrier eronder. De Triton carrier is ook voorzien van een 3D Spacer voering voor maximum comfort en om trauma te reduceren. Het voordeel van deze combinatie is dat men de Triton met de zachte kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) apart kan dragen als kogelwerende vest tegen pistolen en revolvers. Men kan de harde ballistische platen er bij schuiven als men een bescherming wil tegen geweerkogels uit een Kalashnikov geweer.

Pollux-Triton kogelwerende vest NIJ-2 + NIJ-4 Stand Alone

Een Pollux NIJ-2 kogelwerende vest is een lichte kogelwerende vest die apart gemakkelijk onder de kledij kan gedragen worden. In dit geval biedt de Pollux NIJ-2 dan bescherming langs de voorkant, de achterkant en de zijkanten tegen de kalibers 9x19mm en .357Magnum. Hierboven kan men een Triton plaatdrager dragen. . De Triton plaatdrager is hier voorzien van twee NIJ-4 Stand Alone platen. In principe kan de Triton plaatdrager NIJ-4 Stand Alone, apart gedragen worden en biedt deze een goede bescherming tegen geweerkogels als deze van uit een Kalasjnikov geweer. De Pollux NIJ-2 biedt dan hoofdzakelijk bescherming langs de zijkanten van de vest.

Pollux-Triton kogelwerende vest NIJ-3A(06) + NIJ-4 Stand Alone

Een Pollux NIJ-3A(06) kogelwerende vest is de zwaarste kogelwerende vest die apart onder de kledij kan gedragen worden. In dit geval biedt de Pollux NIJ-3A(06) dan bescherming langs de voorkant, de achterkant en de zijkanten tegen de kalibers .357SIG en .44Magnum. De NIJ-3A(06) is een goed bescherming tegen de krachtige +P+ munitie en de Russische 9x19mm patronen. Eveneens een goede bescherming tegen zware jachthagel. Hierboven kan men een Triton plaatdrager dragen. . De Triton plaatdrager is hier voorzien van twee NIJ-4 Stand Alone platen. In principe kan de Triton plaatdrager NIJ-4 Stand Alone, apart gedragen worden en biedt deze een goede bescherming tegen geweerkogels zoals deze van uit een Kalasjnikov geweer.
Pollux-Triton kogelwerende vesten NIJ-3A(04) + NIJ-4 Conj. Zwart, discrete kogelvrije vest, kogelvrije vest legaal kopen volgens de Belgische wetgeving kogelvrije vest. Deze kogelwerende vest is te koop bij ons, prijs kogelvrije vest in euro. belgië
Meer info Meer info Meer info Producten Website artikels
Site Navigation
© Rik Van Bruaene

Pollux-Triton

set kogelvrije

vesten

Pollux-Triton kogelwerende

vest NIJ-3A(04) + NIJ-4

Conj. Zwart

De kogelwerende vesten Pollux- Triton bestaat uit een discrete kogelvrije vest Pollux NIJ-3A(04) met daarboven een Triton plaat drager NIJ-4 Conj. Men kan dit kogelvrije vest legaal kopen volgens de Belgische wetgeving kogelvrije vest. Deze kogelwerende vest is te koop bij ons, prijs kogelvrije vest in euro. . Dit principe werd veel toegepast tijdens de oorlog in Irak. Daar werden in de Green Zones door iedereen altijd zachte kogelwerende vesten gedragen. De zachte kogelwerende vest NIJ- 3A was dan een allround bescherming tegen verschillende soorten gevaar waaronder tegen scherven van mortiergranaten, kogels uit pistolen, steken met messen of scherpe voorwerpen en zelfs tegen rondvliegend glas bij auto ongevallen en brand. Als men dan naar een gevaarlijke zone ging waar men kon beschoten worden met Kalashnikov geweren, dan deed met een plaat drager boven de zachte kogelwerende vest en bekomt men een kogelwerende vesten tegen ak 47 . Dit principe is ook voor de burgers nuttig. Men kan altijd zijn zachte kogelwerende vest Pollux aan doen en als men in een omgeving komt waar men kan beschoten worden door geweren, dan doet men de Triton plaat drager er boven. Onder de kogelvrije vesten belgië is de Pollux-Triton vest een product van Sioen armour technology. 

Pollux-Triton kogelwerende

vest NIJ-3A(04) + NIJ-4

Stand Alone

De kogelwerende vest Pollux- Triton bestaat uit een discrete kogelwerende vest Pollux NIJ- 3A(04) met daarboven een Triton plaat drager NIJ-4 Stand Alone. . Dit principe werd veel toegepast tijdens de oorlog in Irak en is ook van nut voor politieagenten of burgers die het slachtoffer kunnen worden van terreuraanslagen of homejackings. De zachte kogelwerende vest NIJ-3A is een allround bescherming die kogelwerend en steekwerend is. Deze Pollux NIJ-3A kogelwerende vest kan apart discreet onder de kledij gedragen en biedt dan een bescherming tegen handvuurwapens, shotguns en messen. . De Triton plaatdrager is hier voorzien van twee NIJ-4 Stand Alone platen. In principe kan de Triton plaatdrager NIJ-4 Stand Alone, apart gedragen worden en biedt deze een goede bescherming tegen geweerkogels als deze van uit een Kalasjnikov geweer. Een steeds toenemend aantal personen heeft er de voorkeur aan om een Stand Alone plaat boven een zachte kogelwerende vest te dragen omdat bij impact geen trauma verwonding ontstaat bij deze combinatie.

Triton plaat drager NIJ-4

Stand Alone

Deze Triton Plate carrier is voorzien van twee harde ballistische platen NIJ4 Stand Alone. Deze harde ballistische platen kunnen de staalkernkogels uit een Kalashnikov geweer stoppen. De kogel blijft dan in de plaat zitten. - De Triton plate carrier of plaat drager van SAT bevat twee uitwendige zakken (vooraan en achteraan) om beschermende pakketten van 250x300 mm in te stoppen. De binnenkant is voorzien van een anti-slip weefsel die de carrier perfect helpt vasthouden op de carrier eronder. De Triton carrier is ook voorzien van een 3D Spacer voering voor maximum comfort en om trauma te reduceren.
Meer info Meer info Meer info
Kogelwerende vesten tegen     Kalashnikov geweren

Triton plaat drager NIJ-4

Conj. + NIJ-3A van

250x300mm

Deze Triton Plate carrier is voorzien van zachte kogelwerende pakketten NIJ- 3A(04) van 250x300mm en twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. - De Triton plate carrier of plaat drager van SAT bevat twee uitwendige zakken (vooraan en achteraan) om beschermende pakketten van 250x300 mm in te stoppen. De binnenkant is voorzien van een anti-slip weefsel die de carrier perfect helpt vasthouden op de carrier eronder. De Triton carrier is ook voorzien van een 3D Spacer voering voor maximum comfort en om trauma te reduceren. Het voordeel van deze combinatie is dat men de Triton met de zachte kogelwerende pakketten NIJ- 3A(04) apart kan dragen als kogelwerende vest tegen pistolen en revolvers. Men kan de harde ballistische platen er bij schuiven als men een bescherming wil tegen geweerkogels uit een Kalashnikov geweer.

Pollux-Triton kogelwerende

vest NIJ-2 + NIJ-4 Stand

Alone

Een Pollux NIJ-2 kogelwerende vest is een lichte kogelwerende vest die apart gemakkelijk onder de kledij kan gedragen worden. In dit geval biedt de Pollux NIJ-2 dan bescherming langs de voorkant, de achterkant en de zijkanten tegen de kalibers 9x19mm en .357Magnum. Hierboven kan men een Triton plaatdrager dragen. . De Triton plaatdrager is hier voorzien van twee NIJ-4 Stand Alone platen. In principe kan de Triton plaatdrager NIJ-4 Stand Alone, apart gedragen worden en biedt deze een goede bescherming tegen geweerkogels als deze van uit een Kalasjnikov geweer. De Pollux NIJ-2 biedt dan hoofdzakelijk bescherming langs de zijkanten van de vest.

Pollux-Triton kogelwerende

vest NIJ-3A(06) + NIJ-4

Stand Alone

Een Pollux NIJ-3A(06) kogelwerende vest is de zwaarste kogelwerende vest die apart onder de kledij kan gedragen worden. In dit geval biedt de Pollux NIJ-3A(06) dan bescherming langs de voorkant, de achterkant en de zijkanten tegen de kalibers .357SIG en .44Magnum. De NIJ-3A(06) is een goed bescherming tegen de krachtige +P+ munitie en de Russische 9x19mm patronen. Eveneens een goede bescherming tegen zware jachthagel. Hierboven kan men een Triton plaatdrager dragen. . De Triton plaatdrager is hier voorzien van twee NIJ-4 Stand Alone platen. In principe kan de Triton plaatdrager NIJ-4 Stand Alone, apart gedragen worden en biedt deze een goede bescherming tegen geweerkogels zoals deze van uit een Kalasjnikov geweer.
Meer info Meer info Meer info
Pollux
Triton
Pollux-Triton
Producten Website artikels
Pollux-Triton kogelwerende vesten NIJ-3A(04) + NIJ-4 Conj. Zwart, discrete kogelvrije vest, kogelvrije vest legaal kopen volgens de Belgische wetgeving kogelvrije vest. Deze kogelwerende vest is te koop bij ons, prijs kogelvrije vest in euro. belgië